Demokrati

Direktlänk till inlägg 25 maj 2013

Glöm aldrig tisdagen den 22 maj 2013

Av AndreaZ Karlzzon - 25 maj 2013 13:53

Godafton kära läsare!

 

 


Dagens inlägg är en liten historia jag kände mig tvungen att få ur mig, lika delar komedi och allvar delat med värdefulla poäng som var man bör fundera lite extra över.

 Jag önskar er stunds rogivande läsning, där tragik blandas med floskler!

 

 

 

 

Framtidens historieböcker kommer förevigt kalla denna dagen för skammens dag!

 

 

 

 

Ty detta var dagen då vår svenska riksdag svek sin befolkning, och beslutade sig för att exploatera våra gemensama resurser för egen vinning!


 

Läs nedan och avgör om du själv inte anser vikten av denna historiska dag
För er som inte följer min blogg sedan tidigare kan följa den här länken för att få mer information.

 

 

 

 

 

Tisdagen den 22 maj 2013 beslutade riksdagen att ge illegala invandrare "gratis" vård.

En enig 7-klöver i riksdagen drev igenom detta beslut.

Enda parti som röstade nej till betänkandet var Sverigedemokraterna.

 


Motionen som röstades igenom nu kommer leda till:

Att svenska skattebetalare på sikt kommer få högre patientavgifter och högre tak på högkostnadskyddet! Detta för att finansiera de kraftiga subventioner gentemot personer som befinner sig illegalt i Sverige

Dessa nya subventioner innebär att personer som illegalt befinner sig inom Sveriges gränser nu har rätt till, Att oavsett om du söker vård hos en läkare, eller lagar tänderna hos en tandläkare utgår endast en symbolisk avgift på 50kr per besök. Om sedan medicin krävs, skrivs då ett specialrecept ut av ansvarig läkare där kostnaden endast blir 50kr oavsett vad medicinen normalt brukar kosta.

 

 

Vi alla drabbas nångång i livet av div.sjukdomar/olycka|or eller besöker tandläkaren,så jag tar ett par exempel så du förstår vad jag menar med att vi ger bort vår välfärd.

 Har du otur att bli sjuk eller varit med om en olycka och behöver gå till en läkaren kostar det dig minst 300kr(riktpriser).

 Ditt årliga besök hos tandläkaren kostar minst 730kr(riktpriser)

har du riktig otur och behöver en rotfyllning när du är där kan du lägga till 3225kr(riktpriser) utöver undersökningskostnaden.

För hela tandläkarbesöket får du nu betala ca 3955kr(riktpriser)

(Vad tror du att det kostar för en illegal invandrare samma procedur som ovan?)

 

 

Är det nu så att du bor/lever inom Sveriges gränser utan tillstånd, Då är du redan här, och ses som kriminell! och gör dig skyldig till "Brott mot utlänningslagen"

Där straffet är upp till 18månaders fängelse samt utvisning.

 

 

Men för all del sörj inte!

under din tid som illegal invandrare här i Sverige har du inte bara full tillgång till vårt socialförsäkringssystem! där du har t.ex barnbidrag, föräldrapenning och bostadsbidrag.

Då nämner jag bara ett par av de bosättningsbaserade förmånerna i Sverige.

 

 

För numera får inte försäkringskassan kolla om du befinner dig lagligt i Sverige eller inte.

De betalar ut ersättning till alla som söker med rätt kriterier(barn, bostad osv)

och bedöms "bofast" i landet

 

 

När du nu är här och vandrar omkring på våra gator behöver du inte bry dom polisen!

Våra politiker i bl.a MP, M, S och V har tillsammans med våra journalister attackerat polisen kraftigt för att de gör sitt jobb när de letar efter illegala invandrare, RASPROFILERING skriks det till höger och vänster. Jag finner det dock inte så roande, Hur ska man någonsin kunna hitta några illegala invandrare om man inte får leta efter personer som skiljer sig ifrån mångden.?     

 

 

Polisen är riktigt trötta på att hela tiden bli kallade både det ena och det andra glåpordet.

Framförallt skriks det" RASISTER" emot dem hela tiden, så promenera förbi dom så nära du kan utan att snubbla på dom, känn så stort förakt som möjligt mot dom. Då tror dem att du är vilken random förortskille! (Ja även det är dem extremt vana vid)

 

 

Hejsan hoppsan! Glömde nästan bort det jag egentligen skulle berätta!

Nu i veckan bestämdes det i riksdagen till din fördel! Du vet att politikerna har fått sig en känga de med! Så för att komma så långt ifrån rasist stämpeln som möjligt vill 7/8 riksdagspartier ha nästintill fri invandring, Ja du ser goda nyheter där! Det bara för att ett parti som kallas för SD fick mandat förra året och snodde åt sig lite utav deras "partistöd" i Sverige behöver politikerna inte arbeta för att få mat på bordet! Sedan ett par årtionden tillbaka har de skött om sin egna skuta betydligt mer än uppdraget att leda landet Sverige.

 

 

SD, Sverigedemokraterna gick faktiskt till val med att vilja minska invandringen de fick 5.7% i valet

Ja du kan tänka dig att övriga 7 partier blev snopna när alla röster räknats, Huh? Hur kan några rasister få så höga resultat funderade nog varenda etablerat parti! Efter att partierna pratat ihop sig efter valet hur de skulle reagera så blev det, Kan vi inte vinna rent så får vi använda fula tricks.

 

 

Absolut inget negativt får sägas om invandringen någonsin, Allah ska ha samma åsikter som oss!

Du vet inte ens när några utav Sveriges värsta kravaller någonsin äger rum så finns det absolut inget negativt att hitta! ( SD kan få fler röster :O ) Så medans hela Sveriges befolkning passar man på, Nu skulle vi aldrig få ett bättre tillfälle! Väljarna kommer aldrig att märka det nu när de är upptagna med att leta efter information om invandrarehh *hosthost* "Unga arga männen" som startat upploppen. Så för att straffa alla SDs väljare (igen) de 5,7% utav hela befolkningen  (du vet de där elaka rasisterna som inte tycker som vi och snor våra pengar) Bestämde vi 7 partier ihop.

 

 

Vi lämnar dörren lite på glänt bara, inte alls för mycket så att någon märker det utan lite lagom sisådär.

Ni som redan är här illegalt! Ja du som nästintill har alla rättigheter som medborgarna här i landet har men slipper alla de ansträngande skyldigheterna som att vara med och dra in skattepengar till väldfärden. Ni ska få ytterligare morötter än alla de jag redan berättat, Du vet det som hände den

22 maj 2013, Självklart så ska dina barn få ta del utav samhället ännu mer! En framtid för barnen.

 

 

Vi alla vet att utbildning är vägen att vandra om man vill se en positiv och bra framtid för sina barn!

Från och med nu den 22 maj 2013, så har ALLA barn rätt till skola, inte bara någon speciell klass utan allt! Dagis, lekis, lörskola, grundskola! Framtid var det självklart får de gå på gymnasiet och skaffa sig en ordentlig utbildning! Ja vi vet... barn blir sjuka ibland inte alltid lätt, Så vi la till det där lilla extra som gör att du vill ta med hela familjen till Sverige för ju fler ni är som kommer desto surare äpple har de där jävla SD packet att städa ooooj *hoooostharkel* De kommer få se att ju fler som kommer desto bättre blir det ( hoppas vi... iaf)

 

Där var det nära att jag tappade mig igen, blev helt i extas när jag tänkte på alla vacka färger som kommer finnas överallt på gator och torg *dreggel*

 

 

Vi kör All-in, Grattis! Gratis sjukvård till ALLAH som kan ta sig hit illegalt!

(Men vi säger att ni får betala en, tjaaaa symbolisk 50-lapp vettja, Då kan dom inte komma säga något eftersom ni betalar något för vården! "när de själva får bekosta den med sisådär 30-40 tusen om året"Muhaha) 

 

 

 

Nu hoppas jag att ni som läst hela vägen åtminstånde haft ett litet leende på läpparna, Det lovar jag att jag hade under tiden jag skrev det här!                     Tyvärr så så kommer ni nog att bli besvikna och reagera på vad jag skriver härnäst!

 

 

Nästan allt jag "skojar" om i det här inlägget är tyävrr så Sverige ser ut idag.

 

Riksdagen som är vårt sk.överhuvud, De "visa" som fått förtroendet från väljarna att styra landet på absolut bästa möjliga sätt kan väl omöjligt hålla en så låg sandlåde-nivå mentalitet "Den spaden är min!!" *Kastar lite sand och sätter mig på gungan och tjurar*

 

 

 

Det jag vill att ni mina läsare uppmärksammar är hur det verkligen ser ut i vårt svenska samhälle idag anno2013?

 

 

 

Att det finns personer i vårt land, som media rapporterar om har det "sååå" dåligt att de          måste gömma sig, men att det finns även de som helt öppet traskar omkring,            på våra gator och ogenerat skiter fullständigt i att det är våra lagar som gäller.

De här personerna som vistas olagligt här i landet har i stort sett full tillgång till vårt  socialförsäkringssystem. Det system vi skattebetalare har all rätt att vara stolta över!



 

 

Jag menar den svenska välfärden, den det skrytits om världen över! Den som tar hand om och stöttar den individ som har svårt att klara sig i samhället!

Som vi svenska skattebetalare tar för givet att för den extremt höga skatt vi betalar (ungefär 300%) som ska gå till att ta hand om våra svenska medborgare som har det kämpigt.

 

 

Vart i ordet "Solidaritet" nämns det att det åligger oss att försörja kriminella lyckosökare som inte har rätt att vistas i vårt land?

Vår "Solidaritet" missbrukas till fullo nu när pengarna inte längre går till de svenskar som det var tänkt från början, utan nu till kriminella ifrån hela världen!

 


Det finns ett ordspråk som passar in på det svenska vänster slask som tar dessa kriminella i försvar som lyder -"Politiker är som krokodiler, stora i käften men saknar öron." Vad kan vara viktigare här i samhället än att se till att den egna befolkningen har den välfärd och trygghet de förtjänar? Både de äldre generationerna som har slitit sönder sina kroppar för vårt välmående?  

Eller den yngre generationen som en dag ska förvalta arvet efter oss ?

Alla har vi växt upp med budskapet -"Lika barn leka bäst." Det är vetenskapligt bevisat att man hur eller hur drar sig till fränder, Man är fri att flytta vart man vill i Sverige så att skylla en segregerad stadsdel enkom på staten är att skita i sitt egna ansvar.

 

 

Som ni har märkt det senaste dagarna har vi redan briserat gränsen för hur många personer vi inte klarar av att integrera! Det satsas redan dubbelt ja trippelt så mycket på förorten än det görs i gamla bruksorter, Där det ska sparas in pengar hela tiden, Där varje lärare har dubbelt så många fler elever än vissa Husbyskolorna! Ändå är det bara 30% som går ut med kompetens, så varför satsa ännu mer pengar?! Dumt att göra om samma misstag fler gånger! Personligt ansvar finns det något som heter i Sverige! dock är det väl för mycket begärt att de 70% som går ut skolan utan betyg skulle anstränga sig lite för att bli något? Men vill man bara slappa och inte röra ett finger om dagarna ska man inte heller vara berättigad till soc....



 

Tror du jag ljuger när skriver att flera av partierna som är invalda i riksdagen ljuge? de som ska leda Sverige in i framtiden, ha svaren på problemen?, Går till val med vetskapen om att deras vallöften oavsett hur mkt de lovar dyrt och heligt aldrig blir av ändå står de där och *lovar dyrt och heligt, rösta på oss så "lovar" vi att ändra på det här*                 *Politiker talar väl alltid sanning?*

 

Går det att lita på att ett parti för en ansvarsfull politik när man suttit i riksdagen i x-antal år och aldrig räknat fram en ekonomisk budget? *Vi har aldrig behövt göra det innan, varför lägga ner massa jobb i onödan?*                                 *Skiter totalt i politiken, endast pengarna och statusen som e intressant?*

 

De bryr sig bara om de vallöften de vet att folk "röstar" på oavsett om det är uppnåerligt eller inte 

*Bara vi får röster så vi kommer in i riksdagen?*                                  *Att folk inte lär sig någongång?*

 

Förr började man med politik för man ville förändra samhället.

*Nu är det för att tjäna snabba pengar ;) *                            *Och sedan kunna slippa personligt ansvar.*


Vi tror inte på några gränser, det är kränkande och orättvist när vissa länder är fattigare!

*Vi tar från de rika och ger till de fattiga, Woohoo*               *Annars skulle deras politik aldrig gå ihop*


 

När alla gränser är borta och vi alla är värdlsmedborgare existerar bara utopi

*tills de rika länderna tröttnat på alla som bara ska ha och stänger gränserna, Men då är vi långt bort*

*Politiker behöver ingen A-kassa, de får 460.800kr i inkomstgaranti första året*

*Har du varit politiker i 6år och fyllt 50 när du slutar får du 31.680/månadenkr*

 

 *Nu vet ni varför politiker hela tiden ljuger, De är rädda om det egna skinnet!*

Cash is king!

 

 

Bonusvideo: Husby invandrarna själva förklarar varför de eldar bilar!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AndreaZ Karlzzon - 14 augusti 2013 13:19

Här presenteras alla bilder relaterade till insändaren.                                     Mvh AndreaZ Karlzzon ...

Av AndreaZ Karlzzon - 15 juni 2013 20:45

Godkväll på er allesammans!     PK-idioterna(Ja du vet dedär journalisterna, de som arbetar för våra statliga medier SVT/SR, Du visste väl att de finner oss tröga och iq-befriade. Därför måste de skriva om nyheterna ifrån ett visst perspektiv s...

Av AndreaZ Karlzzon - 25 maj 2013 06:25

Idag har jag verkligen skrivar glädje och det visar sig i 2 otroligt långa inlägg varav detta är det första.   Här nedanför har jag kopierat lite ifrån en debatt ang motionen som godkändes den i tisdags den 22 maj 2013.   Man måste läsa det ...

Av AndreaZ Karlzzon - 21 maj 2013 09:36

Kravaller och bilbränder i Husby   Två kvällar/nätter i rad har det varit kravaller och bränder i sthlms förorten Husby. (Andelen invånare med utländsk bakgrund utgör hela 82,7% utav befolkningen.) Jag tänkte här samla ihop lite information ...

Av AndreaZ Karlzzon - 22 april 2013 18:52

Direktsänd debatt om integration i kväll     Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson debatterar asyl- och integrationspolitik med integrationsministern Erik Ullenhag.   Debatten från Akademiska föreningen i Lund börjar klockan 19...

Presentation

Hej och välkomna!
Här skriver jag om det som borde beröra oss alla!
Vill du kontakta mig gör du det på:
AndreaZ.Karlzzon@gmail.com

Fråga mig gärna!

Sök i bloggen

Boktips

framsida

Matnyttiga Bloggar

Senaste inläggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Status

MediaCreeper Creeper

Skapa flashcards